Вело Круиз

ДЕЦА Посещения: 493

3- 4 часов вело круиз в Ловния парк за 2 деца на възраст от 7 до 17г.

  • Спортната анимация възниква успоредно с туризма. В нея са заложени идеите на физическата култура за хармоничното развитие и запазване на здравето на човека. В основата на човешкото развитие стои вечният стремеж към усъвършенстване, изграждане на хармонично тяло и поддържане на добър здравен статус.

 

• Вело-водач специалист в безопасното и планинско управление и емоции 

• "Вкусни спирки" (две)

• Запознаване с природата на Ловен парк биологичното му богатство

Пътешествията са с три маршрута на сложност:

За начинаещи и средно напреднали препоръчваме маршрут и ниво  1-во по устието на Dрагалевската река, с няколко мостови пресичания преминаване през паркови забележителности - Стария дъб (на около 700години), Камилата, Чашката и Скокът.

Маршрути за напреднали: Симеоново, Драгалевци пътека (трудна) - 3-то ниво, Бояна беловодски път (средна) - 2-ро ниво, Железница конска (средна) - 2-ро ниво.

Маршрутът все още не е фиксиран, с изключение на крайната точка - пак в Южния парк, само че в района около бившата сцена. Там заслуженото ще получат , „най-екипираното дете" и всякакви други отличници във всевъзможни изненади.

Изучават се: Теория на велосипеда, позиция на тялото, ендуро управление, ползване на спирачки и инерция, позиция на седалката, използване на предавки. Изграждане на правила и стил индивидулано според характер, килограми и височина.

 

Пускане на хвърчила със велосипед.

Децата са като хвърчила 
Прекарваш години, опитвайки се да ги вдигнеш от земята. 
Тичаш с тях, докато всички останете със .......

 

 

Печат